Web Site Maker

WEBHOSTING

WEBHOSTING OP MAAT

Webhosting is het huren van ruimte op een server waarop de website geplaats wordt. U kunt kiezen uit verschillende hostingpakketten met de nieuwste technieken op krachtige servers, uw website is hierdoor 24/7 bereikbaar!

Wij kijken wat u nodig heeft! Of u nu een kleine website heeft of een grote webshop wij passen het hosting pakket aan op uw wensen.

WEBHOSTING OP MAAT

WILT U SNEL ONLINE? WIJ HEBBEN HET ZO VOOR U GEREGELD

VEEL WEBRUIMTE

Onze hostingpakketten zijn ruim, en bieden gigabytes aan webruimte voor uw websites.

VEILIG & BETROUWBAAR

We houden de webservers 24 uur per dag nauwlettend in de gaten. En mocht het nodig zijn, kunt u back-up van uw hostingpakket zelf terugzetten of wij doen dit voor u.

MEERDERE DOMEINEN

U heeft bij Willbefine de vrijheid om uw hostingpakket op te splitsen, en meerdere websites en deze overzichtelijk onder te brengen in één pakket.

SUPPORT

Wij staan 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en oplossingen aan te dragen.

COMPLETE CONTROLE

Bij ons is elk hostingpakket uitgerust met een uitgebreid control panel, waarmee u alle functies van uw hostingpakket zelf kunt beheren. Van het aanmaken van e-mail adressen tot het beveiligen van uw website, en van het toevoegen van extra domeinnamen tot het installeren van scripts.

BESTANDEN BEHEREN

Het control panel heeft een uitgebreide File Manager, waarmee u gemakkelijk bestanden naar uw hostingpakket kunt uploaden en bestanden kunt bewerken. Om uw hostingpakket via FTP of zelfs als externe harde schijf op uw computer te benaderen en zo eenvoudig bestanden uit te wisselen.

BEZOEKERSSTATISTIEKEN

Via het control panel heeft u toegang tot uitgebreide statistieken en logbestanden, waarmee u inzicht hebt in de bezoekersgegevens op uw website. Naast het aantal bezoekers, kun u ook zien waar deze bezoekers vandaan komen, via welke websites deze bezoekers uw website benaderen, en welke eventuele fouten er vaak optreden.

BACKUP TERUGZETTEN

Heeft u per ongeluk iets verwijderd? Of wil u een wijziging ongedaan maken? Geen probleem! Met de back-up restore optie in het control panel kunt u eenvoudig zelf de gewenste bestanden terugzetten - van 1 tot en met 14 dagen in het verleden.


BEL GERUST VOOR MEE INFORMATIE
TEL 06 212 565 84DEEL DEZE PAGINA!

VOLG ONS