Mobirise

REFERENTIES

willbefine op social media

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS

Referenties van onze klanten

“Ik kijk terug op een zeer goede samenwerking met will be fine. Het bedrijf is betrokken, oplossingsgericht, proactief, scherp en meedenkend. Ook het vernieuwend denken en de korte termijn realisatie spraken mij aan. De website is functioneel, duidelijk en overzichtelijk. Ik ben trots op de nieuwe website.”
“Wij hebben in 2013 en 2014 met Wilko samengewerkt. Wij zijn zeer tevreden over zijn dienstverlening. Hij is goed bereikbaar en hij heeft ons op weg geholpen in e-commerce. Ook nu nog raadplegen wij hem regelmatig wanneer wij op technisch vlak of op het gebied van de laatste ontwikkelingen op de hoogte willen worden gebracht. Wilko is daardoor bij onze preferred supplier voor development van onze e-commerce activiteiten.”
“Mijn samenwerking met Willbefine gaat al enkele jaren terug. Naast het feit dat Willbefine over een gedegen hoeveelheid parate kennis beschikt, is het vooral de wetenschap 'dat het goed komt', die ervoor zorgt dat onze samenwerking erg prettig en zonder paniek verloopt.”

DEEL DEZE PAGINA!

VOLG ONS