Mobirise

BLOG

web wikepedia voor webshop houders

BLOG VOOR WEBSHOP HOUDERS

Lees de onderstaande artikelen, wij vinden deze de moeite waard  om eens goed te lezen

Blog voor website/shop beheerders 

domein-extensies

De beste domeinextensies

Bron: frankwatching.com
Auteur: Akif Hodzic  

Wil  je als webshop vertrouwd overkomen en beter onthouden worden? Dan is een goed klinkende domeinnaam een belangrijk onderdeel van je e-commercestrategie. Het is daarom belangrijk dat je domeinnaam kort is en ‘catchy’ klinkt. Helaas zijn zulke domeinennamen vaak al bezet als ze eindigen op een .nl-extensie. Gelukkig zijn er in de laatste jaren honderden domeinextensies bijgekomen. Wat betekent dit voor startende webshopeigenaren?

Is het niet beter als een webshopdomeinnaam eindigt op .nl?

Websitebezoek naar conversie

Bron: frankwatching.com
Auteur: Jasper Rijk 

‘Wat zijn de mogelijkheden voor een responsive redesign van onze site?’ ‘Kunnen we onze site 2.0 maken?’ ‘Is flat design misschien iets voor ons?’ Het zijn vragen die regelmatig aan ons gesteld worden. Terecht, kijkend naar het gros van de circa één miljard websites die op dit moment live staan en allemaal schreeuwen om aandacht. Voordat we die vragen kunnen beantwoorden, is het essentieel om te bepalen wat het doel van de website is, welke bezoekers er komen en op welke manier je deze kunt overtuigen. Met andere woorden: hoe formuleer je heldere doelstellingen en zorg je ervoor dat je die daadwerkelijk behaalt?

8_awesome_ideas_social_media_content

8 verrassende ideeën voor social media content

Bron: prestashop.com
Auteur: Julie Liu  

Het leukste aan social media is dat het zo actueel is. Naar welk platform je voorkeur ook uitgaat, je hebt altijd direct toegang tot een webcommunity die 24 uur per dag met elkaar in verbinding staat en informatie deelt. Maar je hebt het al zo druk met je bedrijf en dan moet je ook nog social media pagina’s beheren: het kan zomaar gebeuren dat je even geen ideeën meer hebt voor content. Daarom geven we je 8 verrassende ideeën voor social media content.

waarom verkopen op marktplaatsen?

Waarom verkopen op marktplaatsen?

Bron: prestashop.com
Auteur: De vrienden van Preston  

De meningen over dit concept zijn nogal verdeeld: sommigen klagen over de hoge commissies die online marktplaatsen aanrekenen en weigeren er dan ook deel aan te nemen, anderen zien het als een kans om de verkoopcijfers aanzienlijk te verhogen en zijn heel tevreden.

Sommige professionals of agentschappen zijn er enthousiast over, anderen niet. De communities geven geen antwoord op deze vraag want elke marktplaats is anders. De meningen over marktplaatsen zijn dan ook divers.

DEEL DEZE PAGINA!

VOLG ONS